Om BG Interservice

Från start av BG Interservice har planen varit att erbjuda miljövänliga tjänster som grundas i ekologiska samt estetiska lösningar riktade framförallt mot miljön, samt för att se till att även våra kunder får en bättre hälsa över tid och därmed ett bättre välmående!

Användning av lera eller trä vid byggnation av ett hus, eller exempelvis vid avslutning av ett projekt kan man uppnå ett mikroklimat som gynnar de som bor i fastigheten. Väggar som är uppbyggda av lera, eller som är putsade med lera, absorberar dålig energi, vilket gör att luftfuktigheten regleras i fastighetens olika rum samt andra utrymmen. Detta medför att de som bor i fastigheten känner sig mer friska och upplever en komfort utan dess like. Lera är oberoende, naturligt samt friskt byggmaterial som numera har glömts bort. Leran har antiallergiska och antistatistiska egenskaper som förhindrar damm! Den är även immun mot alla typer av svamp och mögel och samtidigt har den ett väldigt brett användningsområde.

Vid användning av dekorativ puts eller färg, uppnår vi en enastående effekt som är svår att förstå. Från en estetisk aspekt är detta något som verkligen uppskattas av våra kunder! Vi använder därför högkvalitativa material som dessutom gör att det blir lättare att hålla rent!

Om du finner ett intresse i att bo i ett friskt hem, som dessutom får dig att må bättre, vill vi mer än gärna att du kontaktar oss för en offert!